• Un prezentator CNN a izbucnit în plâns după ce postul TV l-a declarat câștigător al cursei prezidențiale din SUA pe Joe Biden
  • ”Este mai ușor să fii părinte în această dimineață, să le spui copiilor că e important să ai caracter” a spus live la TV, printre lacrimi, analistul politic Van Jones.
  • Imaginile cu monologul lui Van Jones s-au viralizat

O națiune divizată sărbătorește victoria lui Joe Biden după 4 zile de tensiune și o numărătoare de voturi care a ținut America în suspans.

Cel mai bun exemplu este oferit de un prezentator CNN care a început să plângă în direct, întrebat ce crede despre victoria lui Biden.

Analistul politic Van Jones, gâtuit de emoție, a rostit următorul monolog:

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

”Este mai ușor să fii părinte în această dimineață. Este mai ușor să fii tată. Este mai ușor să le spui copiilor tăi că este important să ai caracter. Contează. Să spui adevărul este important. Să fii un om bun este important.

Dacă ești musulman în această țară nu trebuie să-ți mai faci griji că președintele nu te vrea aici. Dacă ești imigrant nu trebuie să te mai îngrijorezi că președintele e fericit să-ți ia copiii sau să-i deporteze fără niciun motiv.

Este o răzbunare pentru mulți care au suferit. Nu pot respira nu a fost valabil doar pentru George Floyd, mulți oameni nu au putut respira.

În fiecare zi te trezești, sunt mesaje pe Twitter, te duci la magazin și oameni care se temeau să fie rasiști devin din ce în ce mai obraznici și-ți faci griji pentru sora ta. Se poate duce la Walmart și ajunge la mașină fără ca cineva să-i zică ceva?

Iți irosești prea multă energie doar să-ți păstrezi controlul. Este important pentru noi să avem puțină pace și o șansă de o luăm de la capăt. Caracterul unei țări contează, să fii un om bun contează. Vreau ca fiii mei să învețe asta. Este ușor să fii josnic și să scapi de pedeapsă, dar totul se întoarce. Este o zi bună pentru această țară.”

Nu este singurul redus la lacrimi de victoria lui Joe Biden. Și Lady Gaga s-a filmat plângând de bucurie și a postat scenele pe Instagram.