• Poliţiştii au verificat imediat dacă magazinele din zonă aveau camere de luat vederi.
  • Gunoiul fusese colectat cu o seară înainte, aşa că valiza a fost pusă în gunoi peste noapte.
  • Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a poliţiştilor este de a identifica persoana decedată şi de a aresta persoana sau persoanele care au ucis-o şi tăiat-o în bucăţi.

Un român care căuta fier vechi a găsit într-un tomberon din cartierul Eixample al Barcelonei o valiză, în care se afla un cadavru mutilat. Vânzătorul de fier vechi român a tras o sperietură zdravănă când, în timp ce scotocea într-un container, a găsit o valiză destul de grea. Când a deschis-o, a găsit rămăşiţele umane, relatează El Pais.

Am o tutungerie şi, în fiecare dimineaţă, fac turul barurilor din zonă pentru a reface stocul de ţigări. Un comerciant de fier vechi, care este clientul meu, m-a sunat tocmai când tocmai găsise valiza”, a declarat proprietarul unei tutungerii din Barcelona: Prietene, prietene, cheamă pe cineva, e foarte grav, foarte grav”, a strigat românul.

La început am crezut că sunt haine înăuntru, dar când m-am uitat mai atent am văzut un trunchi gol, al unui bărbat alb… Am fost şocat”, a declarat proprietarul tutungeriei.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE
GRECII VOR LUCRA 6/7 ZILE
DE CE NE PLEACĂ TINERII DIN ȚARĂ
CÂT DE PASIONAT EȘTI DE MUNCA TA

Pentru că nu avea telefonul la el, acesta a oprit o ambulanţă şi a chemat imediat poliţia. Poliţiştii au verificat imediat dacă magazinele din zonă aveau camere de luat vederi.

Gunoiul fusese colectat cu o seară înainte, aşa că valiza a fost pusă în gunoi peste noapte.

Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a poliţiştilor este de a identifica persoana decedată şi de a aresta persoana sau persoanele care au ucis-o şi tăiat-o în bucăţi.