• Maximilian Bălașa: Ne-am oferit să ajutăm, dacă soția va dori să vină, o primim cu mare drag.
  • Bălașa: Am un apartament liber, am făcut curat, e dezinfectat.
  • Bălașa: Sunt condiții mai bune aici, aparatura e bună, spitalele sunt foarte dotat.

Ca de obicei, societatea civilă face mai mult decât Guvernul. O mână de ajutor vine de la Maximilian Bălașa, un român stabilit în Belgia, care a promis că îi va oferi cazare și transport soției doctorului. Medicul erou Cătălin Denciu este internat la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles.

„În momentul de față nu cred că va fi posibil să vizitez medicul la spital. Știm foarte bine situația cu COVID. În afară de act lucru, este un spital militar și regulile sunt foarte stricte, dar vor apărea șanse și voi putea merge ca să-l pot vizita. Am făcut acest lucru și anul trecut, pentru un tânăr ca s-a electrocutat în Capitală și cunosc cât de cât procedura și am să mă implic în ajutorarea medicului”, a afirmat Maximilian Bălașa.

„Soția mea a contactat-o telefonic pe doamna doctor. Dacă domnia sa va dori să vină noi o primim cu cea mai mare plăcere. Nu ni s-a confirmat nimic. Apartamentul este liber. Chiar ieri am fost și am făcut curățenie, l-am dezinfectat. Acum rămâne ca doamna să decidă în cazul în care va ajunge aici, la Bruxelles”, a mai spus Maximilian Bălașa, pentru Aleph News.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS