• Un cuplu a găsit un şarpe veninos într-o pungă de salată
  • Reptila avea aproximativ 20 de centimetri lungime şi părea să doarmă liniştită în punga de salată
  • Bărbatul a recunoscut că a mâncat salata, după ce anterior a spălat-o

Un cuplu din Sydney a găsit un şarpe veninos într-o pungă de salată, cumpărată de la supermarket, relatează The Guardian.

Şarpele cu cap pal, Hoplocephalus bitorquatus, a fost găsit într-o pungă de salată, cumpărată de la un supermarket Aldi din Sydney.

„Se mişca şi îşi scotea limba, aşa mi-am dat seama că nu este un vierme uriaş. Aş fi fost mai confortabil să fi fost un vierme”, a spus bărbatul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Reptila avea aproximativ 20 de centimetri lungime şi părea să doarmă liniştită în punga de salată. Când a făcut descoperirea, cuplul a sunat o organizaţie de salvare a animalelor şi a fost informat că este posibil să fie vorba despre una dintre cele mai veninoase şi agresive specii din Australia. Ulterior, după ce au fost consultate mai multe poze, s-a descoperit că este un şarpe cu cap pal.

Potrivit Muzeului Australian, şerpii cu cap pal sunt o „specie timidă, dar nervoasă, uşor de agitat dacă sunt încolţiţi”. Nu au fost înregistrate decese provocate de acest tip de şarpe, însă simptomele muşcăturii includ „dureri de cap, vedere înceţoşată, dureri locale şi sângerări”.

Bărbatul a recunoscut că a mâncat salata, după ce anterior a spălat-o. Totodată, şarpele a fost luat de o organizaţie de salvare a animalelor.