• Bărbatul a călătorit pentru a-și vedea iubita, din Scoția până pe Insula Man
  • El a ajuns în închisoare pentru că nu a respectat regulile impuse de epidemia de COVID-19
  • El nu mai condusese niciodată un skijet și a crezut că escapada pe apă va dura 40 de minute, dar a durat patru ore și jumătate

Un scoțian a fost închis pentru încălcarea regulilor impuse de pandemie, după ce a călătorit cu un skijet din Scoția spre Insula Man pentru a-și vedea prietena, scrie The Guardian.

Dale McLaughlan, în vârstă de 28 de ani, și-a cunoscut iubita în luna septembrie, în timp ce lucra pe Insula Man.

Vineri, hotărât să o vadă în ciuda regulilor impuse de pandemie care interzic accesul nerezidenților pe insulă fără permisiune specială, el a venit cu un skijet din Scoția până pe Insula Man. El nu a mai condusese niciodată o ambarcațiune de acest tip. Se așteptase ca această călătoria să dureze 40 de minute, au spus polițiștii britanici.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mai mult, odată ajuns pe insulă, bărbatul și iubita sa au mers în două cluburi de noapte aglomerate, înainte ca el să fie prins de poliție. De altfel, acesta este și motivul pentru care el a fost prins.

Avocatul său a declarat în instanță că McLaughlan suferea de depresie și se lupta să facă față acestei afecțiuni, fără prietena sa. El a recunoscut că a ajuns ilegal pe insulă și a fost condamnat la patru săptămâni de închisoare.