Un senator PNL anunță că se delimitează de actuala guvernare: „Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul!”

citu-ciolacu Sursa: Mediafax Foto / Alexandru Dobre
  • Senatorul PNL Ion Iordache a reacționat dur la adresa Guvernului Cîțu.
  • Iordache spune că „blatul cu PSD a pus capacul”.
  • Iordache: „Guvernarea a eșuat, nu poți susține că economia duduie când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic”.

Senatorul liberal Ion Iordache, parlamentar de Gorj, a tunat pe Facebook, afirmând că se delimitează de guvernarea condusă de Florin Cîțu și spune că „blatul cu PSD a pus capacul”.

„Mă delimitez de actuala guvernare! Sunt profund întristat când văd că șansa de dezvoltare a României este aruncată la gunoi cu atâta imaturitate. Ei au primit cadou un Guvern, o majoritate parlamentară stabilă și o echipă liberală, unită în jurul unui program de guvernare”, a declarat Ion Iordache.

Liberalul a continuat prin a spune că nu poate accepta să fie „asociat cu asemenea politică distructivă”.

„Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul! În loc să arătăm lumii cât de multe poate realiza echipa liberală, în goana lor după putere, au călcat totul în picioare! Nu pot accepta să fiu asociat cu asemenea politică distructivă! Mie îmi place să construiesc, să am satisfacția lucrului bine făcut și să arăt oamenilor că se poate! Succesul, banii și funcțiile nu mi-au luat mințile cum văd că se întâmplă la unii dintre colegi! Guvernarea a eșuat, nu poți susține că economia duduie când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic”, a adăugat Ion Iordache.

„Un an pierdut!”

Parlamentarul de Gorj a mărturisit că și-a pierdut complet încrederea în această echipă.

„Un an pierdut! Deși i-am girat necondiționat, această echipă mi-a pierdut complet încrederea! Este primul an fără un proiect național de investiții, Programul Anghel Saligny ar putea produce efecte abia anul viitor; Deși au promis de anul trecut, planul de reorganizare al CEO nu este avizat nici acum, vulnerabilizând Gorjul peste măsură; Planul de Tranziție Justă trebuia lansat în această toamnă, acum ne spun că va fi negociat abia în primăvara anului viitor; Din cauza campaniei interne, programele începute de guvernul Orban au fost suspendate; Finanțarea proiectelor aflate pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții a fost blocată”, a mai afirmat Ion Iordache.

„Românii nu o duc bine deloc”

„Realitatea este că românii, gorjenii, nu o duc bine deloc! Datoria mea față de oamenii care m-au votat este să fiu corect, să spun lucrurilor pe nume și să pun umărul la treabă! Cred că și colegii mei, îmbătați acum cu apă rece, au șansa să îndrepte greșelile din ultima perioadă și să pună pe primul loc oamenii, nu lupta politică!”, a conchis Ion Iordache.