Un senator PSD îi cere lui Cîțu să-și aducă banii în România: „Năvălești peste oameni cu ANAF-ul și ții sute de mii de euro la adăpost”

florin-citu Mediafax Foto

Senatorul PSD Daniel Zamfir îi cere premierului Florin Cîţu să renunţe la conturile off-shore şi să-şi transfere banii în băncile din România pentru a plăti impozit statului. Senatorul susţine că prim-ministrul are sume importante de bani în conturi off-shore.

Senatorul PSD Daniel Zamfir i-a solicitat public premierului Florin Cîţu să ofere informaţii despre conturile bancare. Social democratul susţine că prim-ministrul are bani în conturi off-shore pentru care nu plăteşte impozit statului român.

„Încă din momentul învestirii în funcţia de ministru de finanţe, i-am cerut lui Florin Cîţu să-şi aducă banii din conturile off-shore ca să plătească impozit statului, aşa cum fac toţi cetăţenii corecţi din ţara asta. N-a făcut-o. A şi fugit de subiect cât a putut. Îi cer din nou, public, primului ministru, Florin Cîţu, să-şi transfere sumele uriaşe din conturile off-shore în băncile din România, la vedere, să plătească impozitul cuvenit! Cât tupeu să ai să năvăleşti cu ANAF-ul peste oameni şi companii romaneşti, în timp ce tu iţi ţii sute de mii de euro la adăpost, fără să plăteşti impozit?”, a scris, pe Facebook, senatorul PSD, Daniel Zamfir