• Senatorul republican Pat Toomey i-a cerut i- creut lui Donald Trump să demisioneze
  • Pat Toomey: „Cred că cea mai bună modalitate pentru ţara noastră este ca preşedintele să demisioneze, să plece cât mai curând posibil”

Senatorul republican Pat Toomey i-a cerut, duminică, preşedintelui în funcţie al SUA, Donald Trump, să demisioneze, în contextul pregătirilor în sensul declanşării procedurii destituirii.

„Cred că cea mai bună modalitate pentru ţara noastră este ca preşedintele să demisioneze, să plece cât mai curând posibil. Sunt conştient că acest lucru nu este probabil, dar cred că ar fi cel mai bine”, a declarat senatorul republican Pat Toomey, într-un interviu acordat postului NBC, conform Reuters.

De altfel, Pat Toomey crede că Donald Trump a comis acţiuni pasibile de inculpare în vederea demiterii. „Cred că preşedintele a comis delicte pasibile de inculpare în sensul demiterii”, a afirmat el, într-un interviu acordat postului Fox News.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, le-a cerut congresmenilor democraţi că revină rapid la Washington pentru declanşarea procedurii inculpării preşedintelui Donald Trump în vederea demiterii. „Vom iniţia întrunirile cu membrii Camerei Reprezentanţilor şi cu experţii constituţionali. Vă îndemn să fiţi pregătiţi să reveniţi la Washington”, a declarat Nancy Pelosi, citată de publicaţia The Hill.