Un șofer de 90 de ani, care nu își mai amintea drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală

Sursa Foto: Facebook/Poliția Locală București
  • Un șofer de 90 de ani a blocat o șosea și a refuzat să mai plece de pe loc.
  • Șoferul nu își mai amintea drumul spre casă.
  • Evenimentul a avut loc în zona Piața Sudului, din București.

Un episod surprinzător a avut loc, sâmbătă, în București. Un șofer în vârstă de 90 de ani a blocat o șosea și a refuzat să mai plece de pe loc. Potrivit Poliției Locale, bărbatul a declarat că nu își mai amintea drumul spre casă. Ulterior, șoferul a fost condus în siguranță la domiciliu de oamenii legii.

„Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Locale București.

„După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei. De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice”, se mai arată în postare.