Un șofer în vârstă de 97 de ani a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat de 74 de ani. Conducătorul auto a fugit de la fața locului

Sursă foto: Profimedia
  • Un șofer în vârstă de 97 de ani a lovit cu mașina un pieton și a fugit de locul accidentului.
  • Victima este un bărbat de 74 de ani.
  • Evenimentul s-a produs pe o stradă din Timișoara.

Un șofer în vârstă de 97 de ani a dat a lovit cu mașina un bărbat de 74 de ani, care traversa strada regulamentar, luni, pe bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara. Conducătorul auto a fugit imediat de la locul accidentului, în timp ce pietonul a ajuns la spital în urma impactului, potrivit tion.ro.

Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Șoferul de 97 de ani a fost prins la scurt timp de polițiști și s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.