• Alexey Dudoladov trebuie să se urce într-un copac de opt metri pentru a avea semnal la internet
  • Temperaturile foarte scăzute îi pun sănătatea în pericol rusului
  • Autorităţile locale au promis că îl vor ajuta

Un student din Omsk, Rusia trebuie să se urce în fiecare zi într-un mesteacăn înalt de opt metri pentru a fi prezent a cursurile online, relatează Siberian Times. Este singura modalitate prin care are semnal la internet.

Alexey Dudoladov, în vârstă de 21 de ani, trăieşte în sat din regiunea Omsk şi este student la Institutul de Transportui de Apă. Pentru a fi prezent la cursurile de pe Zoom, Alexey trebuie să parcurgă un drum de 300 de metri şi să se urce în vârful unui copac de opt metri.

Pericolul nu este reprezentat doar de altitudinea la care studentul este prezent la cursuri, ci şi de temperaturile scăzute din zonă, unde media este sub zero grade. Din această cauză, Alexey a făcut pneumonie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Trebuie să merg în pădure, la 300 de metri distanţă de sat și să urc în mesteacănul de opt metri și să intru pe Zoom pentru a vorbi cu profesorii că să le dovedesc că nu chiulesc de la curs fară motiv”, a spus Alexey.

Acesta a făcut şi un apel către autorităţi să îl ajute. Clipul a devenit viral pe Tik Tok şi pe Instagram, iar ministrul educaţiei din regiune a promis că îl va ajuta.