• El lăsase copilul nesupravegheat timp de trei ore în timp ce se afla la serviciu, au declarat reprezentanții poliției.
  • Bărbatul a murit din cauza unei răni autoprovocate prin împușcare.
  • Poliția a declarat că investighează moartea copilului mic și că ancheta se află în stadii preliminare.

Un bărbat din Virginia s-a sinucis după ce și-a găsit copilul de vârstă mică mort într-o mașină supraîncălzită. El lăsase copilul nesupravegheat timp de trei ore, marți, în timp ce se afla la serviciu, au declarat reprezentanții poliției.

Oficialii au declarat că bărbatul a murit din cauza unei răni autoprovocate prin împușcare, la scurt timp după ce și-a găsit copilul de 18 luni nemișcat în mașină. El a fost găsit în pădurea din spatele casei sale.

Autoritățile au fost alertate marți pentru a ajunge la casa familiei. La sosirea lor, i-au localizat pe oameni pe alee, cu o portieră deschisă, cu un scaun gol pentru copii în vehicul. Când au intrat în locuință, au găsit un copil de 18 luni decedat în lateral, a declarat locotenent-colonelul Christopher Hensley, de la Poliția din Chesterfield.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Când poliția a continuat să verifice perimetrul reședinței, au găsit un bărbat adult în zona împădurită din spatele casei [cu] o aparentă rană prin împușcare. Poliția a declarat că investighează moartea copilului mic și că ancheta se află în stadii preliminare.

Dl Hensley a declarat că ancheta din acest moment indică faptul că, la  „un moment dat, în timpul zilei, tatăl care a fost găsit decedat a lăsat copilul în mașină pentru o perioadă de timp, provocându-i moartea. Mașina s-a supraîncălzit din cauza valului de căldură în curs de desfășurare în Chesterfield, potrivit unui raport local. Oficialii au declarat că atunci când bărbatul și-a găsit fiul mort, s-a întors acasă, a luat copilul înăuntru și s-a împușcat.

Mama și rudele micuțului au luat legătura cu poliția, spunând că copilul ar putea fi în pericol, deoarece nu fusese lăsat la grădiniță, a declarat Hensley. De asemenea, poliția a fost informată că tatăl băiatului făcea declarații sinucigașe și că vehiculul său ar putea fi găsit la blocul 14100 din Aldengate Road.

Calificând-o drept o tragedie oribilă pe atât de multe planuri, Hensley a adăugat: inimile noastre sunt alături de familia și prietenii care vor trebui să se confrunte cu acest lucru, dar am fi neglijenți dacă nu am profita de această ocazie pentru ca oamenii să profite de acest moment și să realizeze cât de important este, evident, să vă verificați vehiculele pe măsură ce treceți.