Un zbor a fost deviat din cauza unei femei care a pălmuit ceilalți pasageri

ANKARA, TURKIYE - MARCH 22: A plane carrying Dutch Prime Minister Mark Rutte flies over Esenboga Airport ahead of arrival in Ankara, Turkiye on March 22, 2022. Ali Balikci / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM Foto: AP
  • Zborul Jet2 de la Manchester spre Turcia a fost nevoit să se devieze spre Viena.
  • Călătorii de pe zborul LS895 au declarat că pasagera a început să fie violentă fizic înainte ca avionul să decoleze de pe pista din Manchester.
  • Unele persoane au declarat că aceasta s-a arătat nemulțumită în legătură cu bebelușii zgomotoși din avion.

Un zbor a fost deviat din cauza unei femei care a pălmuit ceilalți pasageri. Zborul Jet2 de la Manchester spre Turcia a fost nevoit să se devieze spre Viena, după ce femeia a început să dea dovadă de un comportament neadecvat.

Călătorii de pe zborul LS895 au mărturisit că pasagera a început să fie violentă fizic înainte ca avionul să decoleze de pe pista din Manchester. Mai mult decât atât, unele persoane au spus că aceasta s-a arătat nemulțumită în legătură cu bebelușii zgomotoși din avion.

Avionul a plecat din Manchester luni, 21 martie, cu puțin timp după ora 9.00. Zborul urma să aibă 4 ore și 30 de minute, cursa fiind către Antalya, Turcia, dar acesta a fost nevoit să se devieze două ore mai târziu, aterizând la Viena, la aproximativ trei ore de la decolare.

Zborul a fost extrem de zgomotos timp de aproximativ o oră și jumătate

Un alt pasager care a rămas sub protecția anonimatului a spus pentru Manchester Evening News că pasagera a început să facă scandal „aproximativ o oră și 20 de minute”, adăugând faptul că „a fost mult zgomot”.

„Apoi, a venit în partea din față a avionului. Era foarte supărată pe personalul Jet2 și nu se mai liniștea. Vocea ei devenea din ce în ce mai tare și mai agresivă – striga în fața oamenilor”, a susținut martorul. „Oamenii spuneau că dădea cu piciorul la aeroport chiar înainte de a se urca în avion. Apoi, unii oameni au spus că a fost din cauza bebelușilor care plângeau în timpul zborului”.

„Personalul Jet2 a gestionat foarte bine întreaga situație. Nimeni nu a putut să o ajute pe femeia scăpată de sub control, după ce l-a pălmuit pe pasager”, au fost mărturiile altor pasageri, conform The Independent.