• Zborul Jet2 de la Manchester spre Turcia a fost nevoit să se devieze spre Viena.
  • Călătorii de pe zborul LS895 au declarat că pasagera a început să fie violentă fizic înainte ca avionul să decoleze de pe pista din Manchester.
  • Unele persoane au declarat că aceasta s-a arătat nemulțumită în legătură cu bebelușii zgomotoși din avion.

Un zbor a fost deviat din cauza unei femei care a pălmuit ceilalți pasageri. Zborul Jet2 de la Manchester spre Turcia a fost nevoit să se devieze spre Viena, după ce femeia a început să dea dovadă de un comportament neadecvat.

Călătorii de pe zborul LS895 au mărturisit că pasagera a început să fie violentă fizic înainte ca avionul să decoleze de pe pista din Manchester. Mai mult decât atât, unele persoane au spus că aceasta s-a arătat nemulțumită în legătură cu bebelușii zgomotoși din avion.

Avionul a plecat din Manchester luni, 21 martie, cu puțin timp după ora 9.00. Zborul urma să aibă 4 ore și 30 de minute, cursa fiind către Antalya, Turcia, dar acesta a fost nevoit să se devieze două ore mai târziu, aterizând la Viena, la aproximativ trei ore de la decolare.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Zborul a fost extrem de zgomotos timp de aproximativ o oră și jumătate

Un alt pasager care a rămas sub protecția anonimatului a spus pentru Manchester Evening News că pasagera a început să facă scandal „aproximativ o oră și 20 de minute”, adăugând faptul că „a fost mult zgomot”.

„Apoi, a venit în partea din față a avionului. Era foarte supărată pe personalul Jet2 și nu se mai liniștea. Vocea ei devenea din ce în ce mai tare și mai agresivă – striga în fața oamenilor”, a susținut martorul. „Oamenii spuneau că dădea cu piciorul la aeroport chiar înainte de a se urca în avion. Apoi, unii oameni au spus că a fost din cauza bebelușilor care plângeau în timpul zborului”.

„Personalul Jet2 a gestionat foarte bine întreaga situație. Nimeni nu a putut să o ajute pe femeia scăpată de sub control, după ce l-a pălmuit pe pasager”, au fost mărturiile altor pasageri, conform The Independent.