Sorin Lavric, senatorul AUR care crede că „femeia poate fi cel mult dorită, în niciun caz admirată”, dat afară din Uniunea Scriitorilor

  • Nou alesul parlamentar AUR Sorin Lavric a publicat o carte cu replici considerate misogine
  • Ieri, Uniunea Scriitorilor din România l-a dat afară pe Sorin Lavric

Nici un bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii – cum ți se pare? Cuvintele de mai sus aparțin unui parlamentar care va face legi pentru România în următorii 4 ani. Te invităm să-l cunoști.

Vorbele sunt ale unui om cu două facultăți – de medicină și de filosofie. El e Sorin Lavric, senator AUR, partidul care a surprins România cu rezultatul de la vot și continuă să o facă și cu oamenii săi. Născut la Turnu-Severin, Lavric e senator de Neamț. Azi, autorul cărții „Decoct de Femeie”, din care tocmai ai descoperit un citat, a fost dat afară din Uniunea Scriitorilor din România.

Alte perle de-ale lui Lavric:

„Nici un bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii, dar în schimb va găsi cufundarea în athanorul labios”

„Rostul femeii e să fie muză, după ce a încetat să mai fie amantă”

„Ce-și dorește o femeie e s-o faci să uite de condiția precară a alcătuirii sale blânde”

„Vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia”

„Nu sunt un admirator al sexului frumos. (…) Admiri pe cineva pe care îl bănuiești a fi deasupra ta, pe când femeia poate fi cel mult dorită, dar în nici un caz admirată”

La final, „femeia e văduvită de simțul destinului”.

Ar mai fi, dar sigur v-ați făcut deja o părere despre cartea apărută la editura – atenție – „Ideea Europeană”.

Cu toate astea, AUR e o atracție ciudată. Până să ajungă în Parlament, AUR a fost o afacere de familie. G4Media a calculat că sunt 27 de perechi de frați, soț-soție, tată-fiu și alte grade de rudenie.