• MSCHF au cumpărat zeci de domenii în vederea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2024
  • Domeniile au fost divizate în câte 100 de acţiuni care au preţul de 1 dolar fiecare
  • Nume celebre ale potenţialilor candidaţi sunt Oprah, Trump Jr., Kanye West sau The Rock

 Acum că alegerile din America s-au încheiat şi învestirea lui Joe Biden a avut loc, este timpul să ne gândim la .. următoarele alegeri. 

MSCHF sunt recunoscuţi pentru proiectele lor de pe TikTok care s-au viralizat. Iar acum au reuşit să suprindă din nou. Aceştia au creat platforma „In The Year 2024” şi au achiziţionat o mulţime de nume de domenii.

Astfel, ElectWest.com sau MikePence4America.com există deja. Creatorii au împărţit apoi domeniile la câte 100 de acţiuni care pot fi cumpărate cu 1 dolar fiecare. Cumperi acum şi te îmbogăţeşti peste 3 ani când domeniul poate valora o sumă mare.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Asta dacă mai prinzi pentru că există domenii la care s-au vândut deja toate acţiunile. Actorul Dwayne Johnson este cel mai popular. Patru domenii care includ numele lui sunt sold out. 

Nu îmi fac iluzii. Ştii ce se întâmplă? Îmi trebuie chestia aia .. Cum se numeşte? Ah, da. Experienţă! Dacă ar fi să se întâmple în 2024 sau 2028, ar trebui să mă apuc de treabă să capăt experienţă”, a spus actorul.

Nimeni nu ştie dacă Oprah sau Trump Jr. vor candida la  preşedinţia Americii în 2024. Dar dacă eşti norocos te poţi alege cu un pot substanţial. Gândeşte-te că în 2019 domeniul Voice.com a fost cumpărat cu 30 de milioane de dolari.