• Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost resincronizată, luni dimineaţa, la ora 7.00, la Sistemul Energetic Naţional, a anunţat Nuclearelectrica
  • Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat, sâmbătă, 29 august, de la Sistemul Energetic Naţional, din cauza unei disfuncţionalităţi

„SN Nuclearelectrica SA anunţă că Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost resincronizată la Sistemul Energetic Naţional („SEN”) în data de 31 august 2020, ora 07.00”, se arată într-un comunicat al societăţii.

Unitatea 2 s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Naţional sâmbătă dimineaţa din cauza apariţiei unei „disfuncţionalităţi în partea clasică a unităţii, fără impact pe partea nucleară”.

Potrivit Nuclearelectrica, lucrările de remediere şi deconectarea automată a Unitatii 2 de la SEN nu au avut impact asupra securităţii nucleare, personalului, populaţiei şi mediului înconjurător.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat, sâmbătă, 29 august, de la Sistemul Energetic Naţional, din cauza unei disfuncţionalităţi, anunţă Nuclearelectrica.