• Considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european la CS:GO, Alex era stabilit în Italia împreună cu părinții săi. 
  • Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude, însă, sinuciderea.
  • Ambele ipoteze sunt de neconceput pentru familia băiatului.

Alex Dincof (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO, a fost găsit mort în Rusia. Se afla în orașul Rostov, pentru a-și vizita iubita, relatează GSP.

Tragedia s-a petrecut pe 3 ianuarie, când Alex sau „Fusion”, cum era cunoscut în lumea lumea e-sportului, a mers la Rostov pentru a-și vedea prietena. Ulterior, acesta a fost găsit decedat după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc.

Considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european la CS:GO, Alex era stabilit în Italia împreună cu părinții săi. 

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident„, fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt de neconceput pentru familia băiatului.

Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva. Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, a spus mama tânărului, Tudorița Dincof potrivit Cronaca Qui.

Alex era unul dintre cei mai buni jucători de CS:Go din Europa

Fusion” și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a urcat atât de repede în clasament, încât a reușit să se întrețină doar practicând e-sport și călătorind peste tot în lume, pentru a concura.

La CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era „foarte fericit”, au declarat unii dintre prietenii săi.