• Peste 100 de milioane de americani au vot anticipat
  • George Haber este unul dintre cei 400.000 de români care trăiesc, oficial, în Statele Unite
  • George Haber: Din ceea ce am observat, cei care muncesc și sunt deschiși la cap, sunt pentru Trump

De mai bine de douăzeci de ani a lăsat Oradea pentru San Francisco. Și a dat lovitura în Silicon Valley. E povestea lui George Haber, unul dintre cei 400.000 de români care trăiesc, oficial, în Statele Unite. Estimările vorbesc despre mai bine de un milion de conaționali pentru care America a devenit acasă. Dar, George Haber e unul dintre cei mai de succes dintre ei.

Românul se află la Washington și a spus că mulți oameni sunt speriați, din cauza manfiestațiilor violente. George Haber este în contact cu ceilalți românia din SUA și a povestit despre un grup de Facebook care se numește „Romanians for Trump” și un alt grup, mult mai mic, care se cheamă „Romanians for Biden”.

George Haber, romând stabilit în SUA: „Din ceea ce am observat, cei care muncesc și sunt deschiși la cap, sunt pentru Trump, iar cele mai multe femei sunt pentru Biden. (…) Părerea mea, Biden este un escroc, dar civilizat, iar Trump este o brută, un om care se bate să câștige.”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

George Haber investește în continuare în start-up-urile din România și este de părere că, dacă va câștiga, Donald Trump va ajuta tot globul, nu doar țara noastră.

George Haber, romând stabilit în SUA: „Trump este foarte liberal la legi, elimină toate legile inutile și toate complicațiile care încetinesc business-urile.”

De asemenea, el crede că după această perioadă americanii vor înțelege că cel care are alte orientări politice nu este dușman.

George Haber, romând stabilit în SUA: „America trece printr-o perioadă complicată. Certurile în familie se întâmplă. Am prieteni care nu mai vorbesc cu mine, pentru că eu sunt cu Trump, dar eu vorbesc eu ei. Cred că este o perioadă care va duce la unire după alegeri.”