Urmărire ca-n filme în Craiova. Șoferul și-a continuat drumul până a lovit un gard

Foto: arhivă Poliția Română
  • Poliţiştii din Craiova şi un poliţist de la grupa canină au observat un autoturism care se deplasa sinuos şi care, la vederea poliţiei, a mărit viteza de deplasare.
  • Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din Craiova.
  • Acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un şofer fără permis a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o urmărire ca-n filme în Craiova. Maşina se deplasa sinuos, astfel că poliţiştii au încercat s-o oprească. Şoferul şi-a continuat drumul, a lovit un gard, apoi a ieşit din maşină şi a sărit gardul.

Poliţiştii din Craiova şi un poliţist de la grupa canină au observat un autoturism care se deplasa sinuos şi care, la vederea poliţiei, a mărit viteza de deplasare.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din Craiova.

Urmărirea s-a terminat la intersecţia străzilor Arnota cu strada Corcova din Craiova, unde şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil, iar ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, a sărit gardul, fiind prins în curtea imobilului respectiv.

Conform IPJ Dolj, şoferul are 37 de ani şi este din Craiova.

Acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, şoferul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice pentru alcoolemie.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.