Urmărire cu împuşcături în Galaţi. Maşina urmărită a intrat într-un zid, iar suspecții au fugit

politisti intr-o masina de politie, noaptea. Foto: Poliția Română
  • O urmărire în timpul căreia s-a tras cu pistolul a avut loc marţi în oraşul Galaţi. Maşină urmărită a intrat într-un zid şi cei doi bărbaţi aflaţi în interior au dispărut.
  • Incidentul a avut loc marţi în oraşul Galaţi. Poliţiştii au observat în trafic un autoturism ai cărui ocupanţi aveau un comportament suspect.
  • Poliţiştii au efectuat semnale acustice şi luminoase pentru oprirea maşinii dar şoferul a încercat să fugă. Maşină urmărită a intrat pe sens interzis şi, din cauza vitezei, a lovit zidul unui imobil degradat.

O urmărire în timpul căreia s-a tras cu pistolul a avut loc marţi în oraşul Galaţi. Maşină urmărită a intrat într-un zid şi cei doi bărbaţi aflaţi în interior au dispărut.

Incidentul a avut loc marţi în oraşul Galaţi. Poliţiştii au observat în trafic un autoturism ai cărui ocupanţi aveau un comportament suspect.

Poliţiştii au efectuat semnale acustice şi luminoase pentru oprirea maşinii dar şoferul a încercat să fugă. Maşină urmărită a intrat pe sens interzis şi, din cauza vitezei, a lovit zidul unui imobil degradat.

Cei doi bărbaţi aflaţi în autoturism au fugit prin spatele clădirii. Ei au fost urmăriţi de poliţiştii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical.
Persoanele în cauză au fost identificate de poliţişti şi în prezent se încearcă depistarea lor, anunţă autorităţile.