• Comisia Europeană va sprijini România în continuare în vederea aderării la Schengen, spune Ursula von der Leyen.
  • Von der Leyen, se află la Controceni, unde participă la semnarea acordului între Azerbaidjan, Georgia, Ungaria şi România privind Parteneriatul Strategic în domeniul transportului energiei verzi.
  • Anterior, Iohannis a mulţumit Ursulei von der Leyen pentru ajutorul acordat în problema României la aderarea la Schengen.

Comisia Europeană va sprijini România în continuare în vederea aderării la spaţiul Schengen, spune Ursula von der Leyen, după ce preşedintele Klaus Iohannis i-a mulţumit pentru ajutorul acordat în această problemă.

„Comisia Europeană va sta în spatele aderării României la Schengen, dragă Klaus Iohannis şi dragă Nicolae Ciucă. Vom lucra neobosit cu România şi cu toate statele membre pentru a găsi o soluţie cât mai curând posibil anul viitor. Vă puteţi baza pe Comisie şi pe mine” , a scris Ursula von der Leyen pe Twitter.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se află sâmbătă la Palatul Controceni, unde participă la semnarea acordului între guvernele Republicii Azerbaidjan, Georgia, Ungaria şi România privind Parteneriatul Strategic în domeniul dezvoltării şi transportului energiei verzi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit Ursulei von der Leyen pentru ajutorul acordat în problema României la aderarea la spaţiul Schengen.

Şi, pentru că vorbim de partea noastră de Europă şi de sprijinul dumneavoastră, vreau să vă mulţumesc dumneavoastră şi echipei dumneavoastră pentru tot sprijinul, şi a contat foarte mult, în ceea ce priveşte chestiunea Schengen. Din păcate, nu am ajuns încă la linia de sosire, dar sunt destul de optimist că vom avansa cu o viteză decentă şi ne bazăm cu toţii pe dumneavoastră şi pe Comisie în această privinţă” , spunea Iohannis.