• Von der Leyen: Tocmai am fost informată că un membru al personalului recepţiei de la biroul meu a fost diagnosticat cu Covid-19
  • Ea a spus că va pleca de la reuniunea Consiliului European
  • Discuțiile de la Bruxelles de azi și mâine vizează relațiile post-Brexit

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat în această după-amiază că pleacă de la reuniunea Consiliului European, începută la Bruxelles, deoarece a fost în contact cu o persoană care are coronavirus.

Tocmai am fost informată că un membru al personalului recepţiei de la biroul meu a fost diagnosticat în această dimineaţă ca având Covid-19. Eu am primit rezultat negativ la test. Totuşi, ca măsură de precauţie, părăsesc imediat reuniunea Consiliului European şi intru în autoizolare”, a transmis Ursula von der Leyen, prin Twitter.

Președintele Klaus Iohannis a participat și la el la summit-ul de astăzi.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Klaus Iohannis: „Din păcate, președinta Comisiei a intrat în autoizolare, după ce ne-am salutat la începutul ședinței. În cazul meu, nu există niciun pericol. Am păstrat distanța, am avut mască și doamna von der Leyen a fost testată negativ chiar în această dimineață.”

Liderii ţărilor europene şi ai instituţiilor UE se reunesc la Bruxelles, azi şi mâine, pentru a discuta în principal despre stadiul negocierilor cu Marea Britanie pe tema relaţiilor post-Brexit şi despre criza pandemiei.