• Președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen va participa, vineri, la Summitul B9, care va avea loc la Varșovia.
  • Summitul va fi ținut de președintele Poloniei, Andrzej Duda și de președintele României, Klaus Iohannis.
  • Întâlnirea are loc după Consiliul European extraordinar de aseară, în timpul căruia șefii de stat sau de guvern din UE au aprobat un pachet de sancțiuni masive și specifice împotriva Rusiei.

Președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen va participa, vineri, la Summitul Bucharest 9 (B9), care va avea loc la Varșovia. Summitul va fi ținut de președintele Poloniei, Andrzej Duda și de președintele României, Klaus Iohannis.

Președinta von der Leyen va discuta cu liderii din Polonia, România, Bulgaria, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania și Slovacia despre situația actuală de securitate din Ucraina și Europa, în urma invaziei Rusiei în Ucraina.

Întâlnirea are loc după Consiliul European extraordinar de aseară, în timpul căruia șefii de stat sau de guvern din UE au aprobat un pachet de sancțiuni masive și specifice împotriva Rusiei. După reuniunea la nivel înalt a B9, președintele von der Leyen va participa prin videoconferință la summitul special al NATO convocat pentru această după-amiază de secretarul general Jens Stoltenberg

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT