• Potrivit USR PLUS, „propriile interese ale PSD primează în faţa interesului românilor”.
  • Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă şi că nu-şi doreşte cu adevărat demiterea lui Florin Cîţu, spune USR PLUS
  • Membrii conducerilor celor două camere ale Parlamentului au mai fost convocaţi de două ori pentru a stabili calendarul de dezbatere.

Ședința Biroului Permanent a fost pentru a treia oară boicotată de PSD, ceea ce arată că Marcel Ciolacu a confirmat acum că este la dublu comandă și că nu-și dorește cu adevărat ca Florin Cîțu să fie demis din funcție, transmite USR PLUS: „Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîţu”.

„Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD. Nicio supriză: USL trăieşte. În spaţiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanţii PSD părăsesc şedinţele în care ar putea să facă asta. Boicotând a treia oară şedinţa Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moţiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă şi că nu-şi doreşte cu adevărat demiterea lui Florin Cîţu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîţu”, transmit liderii USR PLUS pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Potrivit USR PLUS, „propriile interese ale PSD primează în faţa interesului românilor”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Tergiversările şi contradicţiile PSD-ului, înţelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîţu, ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în faţa interesului românilor. România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîţu nu este acest prim-ministru. De aceea, Florin Cîţu trebuie să plece”, conchid liderii USR PLUS.

Membrii conducerilor celor două camere ale Parlamentului au mai fost convocaţi de două ori pentru a stabili calendarul de dezbatere şi votare a moţiunii de cenzură USR AUR, însă şedinţele nu s-au putut ţine din cauza lipsei de cvorum.