• 36 de candidaţi şi-au depus CV-urile pentru funcţia de guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării
  • 15 candidaţi au fost invitaţi pentru etapa de interviu
  • Candidaţii pentru guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării sunt aleşi de o companie de recrutare
  • Viitorul guvernator va avea un interviu de angajare şi va trece testul Hogan
  • USR PLUS va achita serviciile companiei de recrutare a guvernatorului Deltei Dunării

USR PLUS caută guvernator pentru Rezervația Delta Dunării. Pentru a-l indentifica pe cel care urmează să apere și să dezvolte ținutul inclus în patrimoniul UNESCO, USR PLUS desfășoară un adevărat casting. Procesul a început în februarie, iar la preselecție participă și o companie de recrutare. 36 de candidați și-au arătat intenția să guverneze la gurile Dunării, însă doar 15 au fost aleși pentru etapa de interviu.

„15 persoane care vor intra de luni, cred că undeva două săptămâni, vor fi interviuri. Compania de recrutare ne va propune nouă decidenților, mie, lui Dacian Cioloș și ministrului Mediului, pentru că evident avem un dialog și cu cu dânsul, ne va propune o listă scurtă”, a spus Dan Barna, președintele USR PLUS.

USR PLUS va plăti serviciile de recrutare a viitorului Guvernator. După etapa de interviu, candidații urmează să treacă testul Hogan, un instrument de evaluare a trăsăturilor de personalitate și performanța intelectuală. Acest test este utilizat pentru a prezice succesul ocupațional în funcții cheie de management. Și să nu crezi că aici se încheie evaluarea viitorului Guvernator al Deltei Dunării.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„Cele una sau două persoane potențiale dintre care am considera că am putea să luăm o decizie, vor merge mai departe spre ceea ce înseamnă solicitarea de recomandări. Și un lucru de asemenea specific în zona privată, dar aproape inexistent în zona publică – o verificare a profilului financiar, relațional, cel forensing de credibilitate și integritate”, a adăugat Dan Barna.

Numele celor care s-au înscris și acum participă la etapa de interviu nu vor fi făcute publice. Nici măcar lista scurtă a celor care vor dialoga cu Dan Barna, Dacian Cioloș și Tanczos Barna nu va fi dată publicității, ci doar numele celui care a câștigat acest casting pentru viitorul Guvernator al Deltei Dunării. În privința lui ai doar un profil făcut de Dan Barna.

„Îmi doresc un om care să aibă integritate morală, dar care să aibă și viziune și înțelegere profundă a ceea ce înseamnă Delta Dunării, a ceea ce înseamnă acea biosferă”, a spus Dan Barna.