• Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a spus, vineri, că face în continuare apel la responsabilitatea PNL şi a anunţat că propune, săptămâna viitoare, un guvern „indiferent ce se întâmplă”.
  • Biroul Naţional al USR, întrunit vineri, a decis ca luni să fie depuse în Parlanent programul de guvernare şi lista de miniştri.
  • Potrivit USR, Biroul Naţional al formaţiunii s-a întrunit vineri la solicitarea premierului desemnat Dacian Cioloş şi a stabilit un calendar pentru zilele următoare.

Biroul Naţional al USR, întrunit vineri, a decis ca luni să fie depuse în Parlanent programul de guvernare şi lista de miniştri.

Potrivit USR, Biroul Naţional al formaţiunii s-a întrunit vineri la solicitarea premierului desemnat Dacian Cioloş şi a stabilit un calendar pentru zilele următoare.

Astfel, sâmbătă urmează să aibă loc finalizarea programului de guvernare, iar duminică este programată o şedinţă de Biroul Naţional şi Comitet Politic pentru aprobarea programului şi a listei de miniştri.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Programul şi lista vor fi depuse luni în Parlament.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a spus, vineri, că face în continuare apel la responsabilitatea PNL şi a anunţat că propune, săptămâna viitoare, un guvern „indiferent ce se întâmplă”.