• Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a spus, vineri, că face în continuare apel la responsabilitatea PNL şi a anunţat că propune, săptămâna viitoare, un guvern „indiferent ce se întâmplă”.
  • Biroul Naţional al USR, întrunit vineri, a decis ca luni să fie depuse în Parlanent programul de guvernare şi lista de miniştri.
  • Potrivit USR, Biroul Naţional al formaţiunii s-a întrunit vineri la solicitarea premierului desemnat Dacian Cioloş şi a stabilit un calendar pentru zilele următoare.

Biroul Naţional al USR, întrunit vineri, a decis ca luni să fie depuse în Parlanent programul de guvernare şi lista de miniştri.

Potrivit USR, Biroul Naţional al formaţiunii s-a întrunit vineri la solicitarea premierului desemnat Dacian Cioloş şi a stabilit un calendar pentru zilele următoare.

Astfel, sâmbătă urmează să aibă loc finalizarea programului de guvernare, iar duminică este programată o şedinţă de Biroul Naţional şi Comitet Politic pentru aprobarea programului şi a listei de miniştri.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Programul şi lista vor fi depuse luni în Parlament.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a spus, vineri, că face în continuare apel la responsabilitatea PNL şi a anunţat că propune, săptămâna viitoare, un guvern „indiferent ce se întâmplă”.