• Raed Arafat a spus marți că la plajă cu siguranță nu va fi obligatorie masca
  • Raed Arafat: „Fără discuție, și cu siguranță vor fi luate în considerare. La plajă de exemplu cu siguranță nu va fi obligatorie masca”
  • Șeful DSU a anunțat că toate aceste măsuri vor fi anunțate de autorități până la 1 iunie.

Șeful DSU Raed Arafat a spus marți că la plajă cu siguranță nu va fi obligatorie masca și că turiștii nu vor fi verificați dacă sunt vaccinați sau au fost testați.

Întrebat marți seara la Digi24 dacă există diferențe între restricțiile impuse la evenimentele organizate în aer liber și cele din interior, Raed Arafat a răspuns: „Fără discuție, și cu siguranță vor fi luate în considerare. La plajă de exemplu cu siguranță nu va fi obligatorie masca”, a declarat Arafat, care a admis că la plajă oamenii nu vor fi verificați dacă sunt vaccinați sau au test negativ.

Șeful DSU a anunțat că toate aceste măsuri vor fi anunțate de autorități până la 1 iunie.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

El a spus că și turiștii care vor să plece în străinătate trebuie să fie atenți.

„Oamenii care vor pleca în excursii trebuie să fie atenți pentru că țările sunt foarte precaute: fie se cere certificat de vaccinare, fie se va cere testare, fie se va cere ceva care să dovedească că nu ești pozitiv, că ai fost bolnav în ultimele 90 de zile”, a spus Raed Arafat despre condițiile pe care atât țările UE, cât și cele din afara uniunii le-ar putea impune.