• În pozele oficiale de la vizita Ursulei von der Leyen se vede o priză ieșită din perete.
  • Printre comentarii regăsim și ”aia e priza la public a lui Iohannis”.
  • Guvernul vrea să aloce 2,45 miliarde euro pentru sănătate din PNRR.

Vrem bani din partea Comisiei Europene, dar în proces, ne facem de râs. În pozele oficiale de la vizita de ieri a Ursulei von der Leyen la Spitalul Universitar din București, s-a găsit un motiv de ironii. O priză care era ieșită din perete.

Așa cum era de așteptat, priza desprinsă din perete a stârnit internauții și a dat curs glumelor în online. Comentariile la poză variază de la ”aia e priza la public a lui Iohannis” și până la ”Este priză mobilă”. Printre cele mai notabile a fost un comentariu care spunea că priza e prevăzută în PNRR-ul nostru.

Nu știm dacă cei trei au observat detaliul cu pricina, dar cert este că imaginile au luat pe sus rețelele de socializare.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Guvernul vrea să aloce pentru capitolul Sănătate din PNRR suma de 2,45 de miliarde de euro. Principalele obiective pe Sănătate sunt creșterea accesului, siguranța și calitatea serviciilor medicale și a infrastructurii sanitare, în condițiile în care există clădiri în care se desfășoară servicii medicale, care constituie un pericol pentru pacienți și pentru personal, atât din punct de vedere al infecțiilor, cât și din punct de vedere structural și de siguranță la incendii.

De aici vin și toate ironiile legate de acea priză, pentru că prezintă, în sine, un pericol.