• Prof. Valentin Stan a criticat dur conducerea țării, în special pe Nelu Tătaru, pentru lipsa de profesionalism și respect de care a dat dovadă
  • Acesta acuză că pe cei din conducere nici nu îi interesează de victime
  • Prof. Valentin Stan: „Ce ministru al sănătății este ăsta?”

Tragedia de la Piatra Neamţ a şocat o lume întreagă, dar nu toţi românii sunt la fel de afectaţi. Profesorul Valentin Stan i-a criticat foarte dur pe Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru şi pe Ludovic Orban la Marius Tucă Show.

Prof. Valentin Stan: „…și pentru că vorbea prostii gen „a făcut Denciu care a sărit în flăcări să salveze pacienții. Ce crezi că a făcut băiatul ăsta?”, biata soție a medicului ce să facă? A sunat-o cineva și i-a spus că s-a contaminat acea probă şi a ieşit acea aberaţie pe care a lansat-o nimeni altul decât Nelu Tătaru.”

„Deci să spui despre un om care se bate între viață și moarte că este pozitiv la Covid. Toată familia omului a intrat în panică.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Deci ce ministru al sănătății este ăsta ? Ce sunt aberațiile astea cretinoide.”

„Acesti bopletici nu numai că nu au fost în stare să arate minimul de compasiune, dar au tupeu ca atunci cand li se adresează o mică întrebare de bun simț cu privire la modul în care ar trebui să îţi construieşti nu neapărat o stare de pioşenie, dar măcar o stare de agregare sobră vizavi de o mare tragedie unde niște bolnavi au murit arși.”

„Și întrebat, nu crezi că pentru ce s-a întamplat aici, ar trebui să existe în România zi de doliu? Au murit 10 oameni nevinovaţi într-un spital. În afară, oamenii s-ar poziționa. Dar ei nu fac asta ca nu îi interesează.”