• Valentin Stan: Toți românii care cred că vaccinul este o soluție să meargă să se vaccineze.
  • Valentin Stan: Eu nu m-am vaccinat și nici nu mă vaccinez.
  • Valentin Stan: Acești prosti securiști care conduc România nu au nici o problemă dacă le spui că fură, furatul e un gest de noblețe.

Campania de vaccinare în București merge brici, dar amenințarea cu noile tulpini umbresc bucuria imunizării. Din Ministerul Sănătății ni se spune să nu ne bucurăm prea tare, iar Cîțu promite egalitate, dar doar pentru căței… scuze… vaccinați.

Ce ne facem cu noile tulpini și cum reacționăm când un străin vine în țara noastră și face ce vrea el? Este România în pragul unui scandal diplomatic? Cum e bine să ne amintim de istorica zi de 10 mai? La aceste întrebări dar și la multe alte altele, ne-a răspuns profesorul Valentin Stan.

Valentin Stan: Eu nu m-am vaccinat și nici nu mă vaccinez

Valentin Stan: “Eu nu m-am vaccinat și nici nu mă vaccinez. Toți românii care cred că vaccinul este o soluție să meargă să se vaccineze. Fiecare român să acționeze așa cum simte. Eu am o gestiune personală cu această boală, nu suntem zei, ne îmbolnăvim. Oamenii care nu vor să se vaccineze îi respectăm la fel.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Marius Tucă: Dar statul de ce nu îi respectă?

Valentin Stan: “Acești prosti securiști care conduc România nu au nici o problemă dacă le spui că fură, furatul e un gest de noblețe. O spune Cioran: nicăieri în lume nu e ca la noi. Aici dacă ai bani fără să muncești și te și lauzi oamenii or să spună despre tine că te descurci, or să te invidieze în mod pozitiv, toți ar vrea să aibă bani fără să muncească. Crezi că prostia se dă la dozaj? Poți să te tratezi de prostie sau produsă de trombocite.”

Valentin Stan: „Doamna Mihăila nu dă stimulente, dar sunt unii cam tâmpiți. Americanii le dau cocaina, joint-uri. Dați-ne! Uite, orașul Detroit, SUA, fii atent pe ce dau ăștia bani. 50 dolari pe persoană pentru injecții. Câți oameni aduci la vaccinare pentru fiecare om adus la vaccinare îți dă 50 dolari. Te transformi și în agent.”

Valetin Stan: Vaccinurile astea nu sunt aprobate, sunt în procedura de folosire de urgență

Valetin Stan: „Nu poți dacă ești membru în guvernul român să ai o diviziune celulară a Homosapiens. Vă ajutăm. Ce vedem acolo? Aflăm ce e un EUA. O autorizație de utilizare de urgență e un mecanism de facilitare a unor măsuri …Vaccinurile astea nu sunt aprobate, sunt în procedura de folosire de urgență.  FDA a autorizat utilizarea de urgență a vaccinului, beneficiarul are opțiunea de a accepta sau refuza. Esența acceptării unei astfel de vaccin care nu e aprobat de procedura standard indică foarte clar că nu poate nimeni să iți impună să te vaccinezi. Ne-am lămurit cu obligatibvitatea vaccinului!”