• Valentin Stan: „Abia aștept să se întâmple asta ca dezastrul economic din România să fie total”
  • Valentin Stan: „Să îi obligam pe oameni să se vaccineze pentru că francezii vor să facă asta”
  • Valentin Stan: „Experții britanici nu recomandă vaccinarea copiilor”

Jonglăm printre campanii de vaccinare eșuate cu succes. Cât să mai ascundem gunoiul sub preș și să ne prefacem că suntem sănătoși la cap? Îți răspunde profesorul Valentin Stan, invitatul lui Marius Tucă.

Valentin Stan: „Unu la un milion dintre cei care beneficiază mai moare din vaccin. Despre asta nu prea vii se spune. De ce? Haideți să vedem!”

Tucă: Tu te întrebi și tu răspunzi?

Valentin Stan: „Cazul ăla din lumea mare. Prezentator, jurnalist la BBC, la 44 de ani a murit în urma unui vaccin AstraZeneca. Nu s-a dovedit că este de acolo, evident, a avut niște cheaguri de sânge, i-a curs sânge de peste tot, inclusiv din cap. Un om cu o viață, iubit de toată lumea, cu o cariera excepțională și care s-a stins în mijlocul beneficiilor care depășesc riscurile. Orice om, inclusiv în această țară poate să se gândească că poate este el unul din acel milion. Și atunci trebuie respectată decizia sa de a nu se vaccina”

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Valentin Stan, despre propunerea ca persoanele vaccinate să poată merge la mall în weekend:

Valentin Stan: „Abia aștept să se întâmple asta ca dezastrul economic din România să fie total, pentru că majoritatea românilor nu s-au vaccinat. Pe cine nu vor acești imbecili să lase să se ducă în mall în weekend?”

Valentin Stan: „Ați auzit, românilor? Marș de la mall! Nu puteți să mergeți în concediu și nu aveti viață personală. Băi nevaccinaților, adică majoritatea românilor”


Marius Tucă: „Pot sa fac o intrebare pentru publicul care ne urmărește? Să ne răspundă publicul la 0747.800.800, care credeți că este mai prost? Barna sau Mihăila?”


Valentin Stan: „Nu ți-am mai explicat diferența dintre ei?”

Marius Tucă: „Este unul mai prost ca altul”

Valentin Stan: „Să îi obligam pe oameni să se vaccineze pentru că francezii vor să facă asta”

Valentin Stan: „Pentru că acum vrem că în Franța. Să îi obligam pe oameni să se vaccineze pentru că francezii vor să facă asta. Putem vorbi despre problemele legate de vaccinare. Efecte adverse. Vă citesc doar o listă de titluri. Statele Unite, Johnson& Johnson – 28 de cazuri de tromboze. Universitatea Oxford vorbește despre un risc de tromboză la Pfizer și Moderna. Experții britanici nu recomandă vaccinarea copiilor. Caz de infecții cardiace la tineri de 16-24 de ani care depășesc așteptările”