• Valeriu Stoica: Această guvernare are o șansă pe care puține guvernări au avut-o. Este o guvernare care timp de 4 ani nu are alegeri. Există șanse mari să performeze. Plus șansa bugetului acordat de UE, sunt fonduri uriașe. Ar fi păcat să se irosească. Eu nu mă gândesc să le fie bine celor de la guvernare, ci nouă, cetățenilor României.
  • Valeriu Stoica: USRPLUS are câteva avantaje indiscutabile. Le lipsește însă ceva ca să valorifice aceste calități. Nu vorbesc de absența experienței politice, pentru că e firesc. Cred că nu întotdeauna au suficientă putere de a construi instituții, de a construi organizații.
  • Valeriu Stoica: Cei de la USR PLUS îi bat pe cei de la PNL la ambiție, nu-i bat la experiență. Și când ambiția intră în concurență cu experiența, de obicei câștigă experiența. PNL și USR sunt în aceeași alianță de guvernare și trebuie fiecare să aibă înțelepciunea să găsească formulele de eficiență administrativă.

Sâmbătă, 17 aprilie, avocatul Valeriu Stoica, fost președinte al PNL și ministru al Justiției, intră sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu.

De ce s-a retras din politică în avocatură? Care trebuie să fie calitățile unui judecător? Ce are în comun cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu? Cum vede scena politică de pe margine? Ce presupune o coaliție? Care sunt asemănările și deosebirile dintre coaliția CDR-PD-UDMR și PNL-USR PLUS-UDMR? Cine a fost cel mai bun președinte al României? Ce proiecte de țară ar trebui să avem în perioada următoare?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL