• Polițiștii au descoperit 3.000 de kilograme de articole pirotehnice în urma unui flagrant.
  • Comercianții puneau anunțuri pe internet, iar apoi se întâlneau cu posibilii clienți cărora le vindeau materiale pirotehnice, fără a avea autorizație în acest sens.
  • Polițiștii au confiscat din locuința bărbatului alte 400 de kilograme de articole pirotehnice de diferite categorii.

Polițiștii din Capitală au descoperit 3.000 de kilograme de materiale pirotehnice destinate comercializării ilegale în urma unui flagrant organizat în sectorul 2.

Potrivit Poliției Capitalei, în perioada noiembrie-decembrie 2020, polițiști au documentat activitatea unor persoane, în mediul online, care ofereau spre vânzare articole pirotehnice, fără a fi autorizați în acest sens.

Polițiștii au identificat joi în sectorul 2 al Capitalei o autoutilitară în care se aflau articole pirotehnice de diferite categorii, ce urmau să fie comercializate fără drept, către persoane fizice.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Șoferul mașinii a livrat mai multe articole pirotehnice unui bărbat, moment în care a fost surprins în flagrant delict. În mașină a fost descoperită cantitatea de 3000 de kilograme de materiale pirotehnice.

Polițiștii au confiscat din locuința bărbatului, în baza mandatului de percheziție, alte 400 de kilograme de articole pirotehnice de diferite categorii.

Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru „operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și comercializarea articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni”.