• Înmatriculările de mașini noi în România au scăzut cu 52% în ianuarie
  • În luna februarie, vânzările Colina Motors au crescut cu 30%
  • Potrivit ACAROM, cele mai populare mașini în România sunt cele clasice

Vânzările de mașini au crescut cu 30% față de anul trecut. La Ford se vinde cel mai bine modelul hibrid produs la Craiova. Puma ajunge în toată Europa și în Marea Britanie.

O mașină nouă beneficiază de garanție și pe lângă faptul că are o garanție aș cunoaște istoricul mașinii. Având în vedere faptul că eu am condus o mașină diesel în ultimii 5 ani în permanență, am o așteptare ca mașina să plece tare de pe loc. Îmi place cuplul mașinii, iar din câte văd, mașina simplă nu ajută foarte mult. Observ că această variantă plug -in este foarte potentă.”, a explicat Alin, client Colina Motors.

Ford Puma se bucură de un apetit foarte mare al consumatorilor, al clienților. Modelul Eco Sport la fel și el. Toate modelele pleacă de la Uzina Craiova către export.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Cel mai bine este vândut în Regatul Unit. Și la fel pentru piețele din Europa. Germania, Austria, inclusiv la noi în țară a fost undeva pe locul. În februarie este o lună record din punct de vedere al contractărilor. Suntem la un nivel foarte foarte înalt și tindem să credem că ăsta va fi trendul și pe viitor.”, a menționat Mihai Strugaru, consultant vânzări Ford Colina Motors.

Întâmplător sau nu, Dacia și Ford, companii cu fabrici în România, au vândut cele mai multe mașini în luna ianuarie. Ele sunt urmate de Toyota și Hyundai în clasament.

Clasamentul mărcilor autoturismelor noi, ianurarie 2021

Dacia – 914 unități
Ford – 753 unități
Toyota – 711 unități
Hyundai – 661 unități

Mâine se deschide la București primul showroom independent Tesla. E cel mai mare din sud-estul Europei, dar nu aparține companiei mari din America.

Mai sunt câteva luni până se deschide oficial biroul lui Elon Musk în România și vor fi inaugurate primele stații de încărcare.