Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, infectat cu coronavirus înainte rapel: „Ar fi putut fi altfel dacă nu aș fi fost vaccinat”

vasile-banescu Sursa foto: Mediafax / Andreea Alexandru
  • Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei s-a infectat cu coronavirus.
  • Vasile Bănescu: „M-am infectat chiar înainte de rapel și am făcut o formă foarte ușoară. Ar fi putut fi altfel dacă nu aș fi fost vaccinat”.
  • Vasile Bănescu, a anunţat sâmbătă că s-a infectat cu SARS-CoV-2 de la un coleg.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a precizat că s-a infectat cu noul coronavirus miercurea trecută, de la un coleg, chiar cu o zi înainte să fie vaccinat anti-COVID-19 cu a doua doză de ser, și că a avut „o formă foarte ușoară” de boală.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire, apucasem să fac prima doză de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Să fiţi/ să fim cu toţii ocrotiţi alături de cei dragi! Speranţa pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu”, a declarat Vasile Bănescu.