• PSD respinge ideea suspendării preşedintelui dacă nu va numi premier PSD
  • Vasile Dâncu: ”Preşedintele îl va propune pe generalul Ciucă premier”

PSD merge pe mâna doctorului, fără speranţe însă. Nici social democraţii nu prea cred în nominalizarea lui Alexandru Rafila.

Vasile Dâncu, șeful Consiliului Naţional al PSD spune că Iohannis îl va nominaliza pe Nicolae Ciucă prim-ministru. Ce urmează dacă preşedintele Iohannis insistă să aibă ”guvernul meu” şi nu guvernul lor? Suspendarea iese din discuţie pentru că suntem într-o situaţie critică, spun social democrații.

„Analizăm foarte bine acest lucru, pentru că suntem într-o situaţie critică. Pandemia nu iartă pe nimeni. Avem 200 de morţi”, a spus Paul Stănescu, secretar general PSD, pentru Aleph News.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

„Suspendarea nu este neapărat în proiectul nostru, pentru că suntem într-o situaţie de criză şi nu cred că oamenii sunt încântaţi să ne jucăm”, spune Paul Stănescu.

Chiar dacă merg cu propuneree lor de prim-ministru, social democraţii recunosc că preşedintele Iohannis va nominaliza tot pe cine va dori.

„Cred că preşedintele Iohannis va asista la aceste negocieri dure, iar prima opţiune a liberalilor se va stinge, probabil. Cred că opţiunea domnului Cîţu este una de sacrificiu. A mai fost de sacrificiu, vă aduc aminte, recent. Şi, după aceea, cred că o să propună pe domnul general Ciucă, actuala propunere interimară.

Cred că preşedintele Iohannis va asista la aceste negocieri dure, iar prima opţiune a liberalilor se va stinge, probabil. Cred că opţiunea domnului Cîţu este una de sacrificiu. A mai fost de sacrificiu, vă aduc aminte, recent. Şi, după aceea, cred că o să propună pe domnul general Ciucă, actuala propunere interimară. „, a declarat Vasile Dâncu, pentru Aleph News.