Vasile Dîncu (PSD): „Alegerile trebuie amânate. Ne trebuie moarte pentru voturi?”

Sursă foto: Mediafax / Andreea Alexandru
  • PSD cere amânarea alegerilor până în luna martie
  • Vasile Dîncu: „Moţiunea de cenzură este o cerere: toate greselile Guvernului trebuie să fie adunate într-o carte neagră”
  • Vasile Dîncu: „Activul de partid vrea sânge, printr-o bătălie la centru”

Preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu a vorbit în exclusivitate, în cadrul unei ediţii speciale a emisunii “Marius Tucă Show”, despre moţiunea de cenzură. Acesta a explicat de ce Guvernul trebuie să fie demis. Unul dintre principalele motive, spune acesta, ar fi chiar organizarea alegerilor, în plină epidemie de coronavirus.

“Moţiunea de cenzură este o cerere socială, un val de nemulţumire faţă de Guvern. Oamenii îşi doresc asta. (…) Activul de partid vrea sânge, o bătălie la centru pe care să o ducă şi ei. Guvernul trebuie eliminat ca sa nu influenţeze alegerile. Face cadouri în vreme de coronavirus. (…)Nu poţi argumenta căderea Guvernului, doar prin greşelile făcute. (…) Această moţiune trebuie argumentată şi prin dorinţa Guvernului de a face alegeri în vreme de coronavirus. Populaţia este îngrijorată. Ne trebuie moarte pentru voturi? (…) Ar fi rational ca alegerile din 27 septembrie să se amâne. (…) Cea mai bună ocazie ar fi în martie, cu o pauză de o săptămână pentru alegerile locale şi parlamentare”, a declarat Dîncu.