Veteranulul de 100 de ani din Marea Britanie care a strâns zeci de milioane de lire sterline printr-o campanie inedită pentru medici a fost spitalizat cu Covid-19.

Tom Moore, veteran de război care a strâns zeci de milioane de lire sterline pentru medici mergând în jurul casei sale, a fost internat în spital cu Covid-19 şi pneumonie, a scris fiica sa, Hannah, duminică pe Twitter.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Moore a fost dus la spital duminică din cauza problemelor respiratorii, după ce în ultimele săptămâni a fost tratat pentru pneumonie. Fiica acestuia a spus că bărbatul nu este în terapie intensivă.

Asistenţa medicală pe care a primit-o în ultimele săptămâni a fost remarcabilă şi ştim că personalul minunat de la spitalul Bedford va face tot posibilul pentru a-l vindeca şi sperăm să se întoarcă acasă cât mai curând posibil”, a spus ea.

Moore a devenit o celebritate naţională după ce a strâns aproape 33 de milioane de lire sterline, scrie CNN.

Veteranul a strâns banii mergând în jurul casei sale, făcând, cu ajutorul unui cadru premergător, sute de ture de grădină. Obiectivul său iniţial era să strângă 1.000 de lire sterline, dar a adunat zeci de milioane de lire sterline.