• Gabriel Oprea şi-a terminat de scris „Memoriile”
  • Gabriel Oprea este judecat pentru moartea lui Bogdan Gigină
  • Printre altele, fostul vicepremier scrie în noua sa carte că l-a sfătuit pe Victor Ponta să nu demisioneze după Colectiv

După ce şi-a plagiat doctoratul, Gabriel Oprea şi-a scris memoriile.

Fostul vicepremier judecat pentru moartea polițistului Bogdan Gigină scrie în noua sa carte că l-a sfătuit pe Victor Ponta să nu demisioneze după Colectiv. „Dar și-a dat demisia, iar eu, a doua zi, din solidaritate, am demisionat, la rândul meu. Trebuia să rămânem, să rezistăm”, scrie Oprea.

Fostul vicepremier spune că-şi vede acum de viaţa personală: „Mi-am făcut puțină ordine în viață, în sistemul de valori. Mi-am văzut nepoții zi de zi, i-am luat în brațe”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Şi Barack Obama şi-a scris memoriile. Si s-a umplut de bani.

În cartea „Tărâmul făgăduinței”, povesteşte cum arată viaţa unui preşedinte american între viaţa de familie şi operaţiuni militare secrete. Obama a făcut şi portretele liderilor.

Vladimir Putin este un „dur”, care se comportă ca șeful unei găști de cartier din Chicago. “Fizic, nu are nimic remarcabil în el”, povestește Obama.

Despre fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy spune că-și umflă pieptul ca un cocoș, în vreme ce David Cameron, fostul premier britanic, emană încredere în sine.

Obama mai scrie că în 2010 abia auzise despre Donald Trump.