• Aș vrea să mă adresesz direct poporului român, să mulțumesc poporului român din partea SUA pentru efortul său.”
  • Sub conducererea președintelui Iohannis, România a fost absolut extraordinară prin generozitatea și curajul pe care l-a arătat în acest moment în întreaga lume.
  • Bineînțeles că am văzut cum ați primit refugiații și și știm dificultățile pe care le întâmpinați geografic.

Președintele României, Klaus Iohannis, a primit-o, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru consultări politice, pe Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, care se află într-o scurtă vizită oficială în România.

În cadrul întânirii dintre președintele Klaus Iohannis și vicepreședintele american Kamala Harris, înaltul oficial ameican a remarcat parteneriatul cu România și reacția românilor în criza refugiaților din Ucraina.

Mulțumesc domnule Președinte Iohannis pentru prietenia dvs și pentru parteneriatul pe care îl avem.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Aș vrea să mă adresesz direct poporului român, să mulțumesc poporului român din partea SUA pentru efortul său. Sub conducererea președintelui Iohannis, România a fost absolut extraordinară prin generozitatea și curajul pe care l-a arătat în acest moment în întreaga lume. Bineînțeles că am văzut cum ați primit refugiații și și știm dificultățile pe care le întâmpinați geografic.

Am avut astăzi o discuție foarte productivă cu președintele astfel încât să reîntărim parteneriatul nostru. Mulțumim pentru leadership-ul președintelui, iar angajamentul SUA pentru Articolul 5 este absolut ferm. Noi luăm foart în serios acest lucru și înțelegem că un atac asupra unei țări NATO est un atac asupra tuturor. Suntem fermi în angajamentul nostru. Așa cum a spus și președintele Biden, vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO.”, a declarat, vineri, la Palatul Cotroceni, vicepreședintele SUA Kamala Harris.