Viceprimarul Sucevei a câştigat o motocicletă la un festival rock finanţat de primărie

  • Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a câştigat premiu o motocicletă, după ce numele ei a fost extras la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, finanţat de Primăria Suceava.
  • Ea spune că va păstra premiul, dar va achita contravaloarea, către Asociaţia „Salvaţi Copiii Suceava”.

Teodora Munteanu, viceprimarul Sucevei, ales din partea USR PLUS, a câştigat, duminică seara, o motocicletă, premiu la Festivalul Bucovina Fest, unul finanţat de Primăria Suceava.

„Am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociaţia Legio Phoenix MC Suceava, în condiţii impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat şi eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei Urma”, a spus viceprimarul, explicând că nu a fost nimic regizat şi chiar a câştigat premiul legal.

Aceasta precizează, pe Facebook, că nu e un secret că participă la festivalurile rock şi că prietenii ei ştiu acest lucru.

„Dacă sorţii s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcţionaţi către Asociaţia . Este o motocicletă second-hand şi voi avea mare grijă de ea”, mai spune Munteanu.

Mesajul său a fost aspru criticat de internauţi, care spun, pe Facebook, că în calitatea sa de funcţionar public nu ar fi trebuit să participe la tombolă şi, dacă totuşi a făcut-o şi a câştigat premiul, ar fi trebuit să ceară repetarea tragerii la sorţi, astfel încât o altă persoană să câştige motocicleta. Aceştia spun că faptul că a achitat contravaloarea premiului către Asociaţie nu o absolvă de vina morală.