• Mai mulți colaboratori apropiați ai președintelui Trump și politicieni republicani au fost confirmați cu COVID-19
  • Casa Albă a trimis către Departamentul de Sănătate din New Jersey, cum ar veni DSP-ul lor, o listă cu două sute șase nume
  • Printre cei care s-au îmbolnăvit este și reverendul John Jenkins, Președintele Universității Notre Dame

Casa Albă a trimis către Departamentul de Sănătate din New Jersey, cum ar veni DSP-ul lor, o listă cu două sute șase nume.

Sunt persoanele care au participat la strângerea de fonduri prezidată de Donald Trump, cu doar câteva ore înainte să primească rezultatul pozitiv al testului COVID.

Deja, mai mulți colaboratori apropiați ai președintelui Trump și politicieni republicani au fost confirmați cu COVID-19.

Printre cei care s-au îmbolnăvit este și reverendul John Jenkins, Președintele Universității Notre Dame. Acesta a participat la Casa Albă la ceremonia dată în cinstea judecătoarei Amy Coney Barrett, nominalizarea lui Donald Trump la Curtea Supremă.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Nu a purtat mască, nu a păstrat distanța față de restul invitaților, ceea ce a stârnit furia studenților de la Notre Dame, care acum îi cer demisia.

Universitatea pusese la punct un sistem online prin care studenții își puteau pârî colegii care nu respectă regulile sanitare. Dar, sistemul a fost inundat cu mesaje critice la adresa reverendului Jenkins. Și părinții s-au arătat revoltați de dubla măsură.

Președintele Universității, la Casa Albă nu respectă regulile de distanțare socială, iar în campusul pe care îl conduce studenții nu au voie să primească un alt coleg în cameră, chiar și atunci când poartă mască.