Victor Negrescu, eurodeputat PSD, invitat la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la Aleph News

Ion Cristoiu: Dacă nu dă în clocot, PNL riscă să moară încetul cu încetul Sursa Foto: Mediafax
  • Victor Negrescu: Noi ar trebui să fim în stare să investim respectivele sume în proiecte care generează ulterior venit pentru țară, încasări mai mari, pentru a returna aceste sume de bani. Ori, eu nu am văzut în plan această idee.
  • Victor Negrescu: Din păcate, planul  este prezentat așa ca o soluție la toate problemele când, de fapt, ar trebui să fie folosit pentru a rezolva principala problemă pe care o are România: lipsa noastră de competitivitate.
  • Victor Negrescu: Nu există nicio finanțare pentru IMM-uri, pentru HORECA, pentru agricultură. (…) Din discuțiile mele cu oficialii guvernamentali, răspunsul pe care l-am primit a fost că ei nu consideră că mediul privat trebuie să primească granturi.

Sâmbătă, 29 mai, Victor Negrescu, europarlamentar PSD, intră sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu.

Cine a propus realizarea unui plan european de redresare după pandemie? Ce au descoperit specialiștii PSD în Planul de Reziliență și Redresare al României (PNRR)? Care sunt minusurile și plusurile acestui plan? De ce România a pierdut România 4 miliarde de euro? Condiționează sau nu Comisia Europeană accesarea banilor de realizarea unor reforme nepopulare? În ce condiții putem folosi banii UE? Cum și-a luat “partea” din PNRR fiecare partid din coaliție?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.