• Victor Ponta a mărturisit că are trei copii.
  • Până acum era cunoscut faptul că acesta are doar doi copii, alături de soția sa Daciana Sârbu.
  • Victor Ponta: „Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezenţa Dacianei”.

Victor Ponta a fost invitat marți seară la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a mărturisit că are trei copii, nu doi, așa cum se știa oficial.

Pe durata întregii emisiuni, Ponta a mărturisit că are trei copii, chiar dacă până acum era cunoscut faptul că acesta are doar doi copii, alături de soția sa Daciana Sârbu.

Cu toate acestea, președintele Pro România a mai explicat și că „nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezenţa Dacianei”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?

În emisiune, au fost mai multe momente în care Victor Ponta a dat de înțeles că ar avea trei copii.

La întrebarea adresată de moderatoarea emisiunii, legat de câți copii și-ar dori să aibă, Victor Ponta a răspuns franc: „Trei. Câţi am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dumneavoastră.”

După emisiune, Denise Rifai a ținut să clarifice lucrurile printr-o postare pe Facebook.

„Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a dezvăluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare. 

Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, fostul premier Victor Ponta, sa fiu eu cea care…Posted by Denise Rifai on Tuesday, December 8, 2020