• Victor Ponta, împreună cu Marius Tucă, au făcut o radiografie la rece a României de astăzi pe parcursul emisiunii „Marius Tucă Show”.
  • Fostul premier a contribuit, din perspectiva sa, la o analiză a marilor perdanți și marilor câștigători de pe scena politică.
  • Totodată a discutat deschis despre perioada în care a participat la alegerile prezidențiale și problemele care l-au urmarit de atunci și până în prezent.

Victor Ponta, împreună cu Marius Tucă, au făcut o radiografie la rece a României de astăzi pe parcursul emisiunii „Marius Tucă Show”. Fostul premier a contribuit, din perspectiva sa, la o analiză a marilor perdanți și marilor câștigători de pe scena politică.

Totodată a discutat deschis despre perioada în care a participat la alegerile prezidențiale și problemele care l-au urmarit de atunci și până în prezent.

Întrebat despre cum a fost campania cu Dan Diaconescu, Victor Ponta a recunoscut că acesta a fost cel mai puternic adversar al său.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.
NE IA A.I.-UL JOBUL?

„Cea mai grea campanie, sincer. Era cel mai bun. Cel mai puternic adversar politic a fost Dan Diaconescu. Pentru că totuși, a venit la mine, pe terenul meu, unde râul, ramul, îmi erau prieteni, cum se spune, și admit că am tremurat până în ultima secundă. Pe de altă parte, însă, eu m-am gândit că nu-l mai votează nimeni pe Iohannis după dezbaterea aia, și totuși l-au votat 6 milioane. Deci e clar că nu știu nimic despre politică. Și pentru Dan Diaconescu bătălia cu mine a fost nefastă, pentru că nu a intrat în parlament. Neavând imunitate parlamentară a intrat în pușcărie. Deci nu a fost bună nici pentru mine, nici pentru el.” a mărturisit fostul premier în minutul 14:00 al emisiunii.

Victor Ponta (născut pe 20 septembrie, la București) a fost Prim Ministru al României în perioada mai 2012 și noiembrie 2015. A fost Președintele PSD între 2010 și 2015. În prezent, Victor Ponta este liderul partidului PRO România.