Victor Ponta: „Cel mai puternic adversar politic a fost Dan Diaconescu”

Victor Ponta, împreună cu Marius Tucă, au făcut o radiografie la rece a României de astăzi pe parcursul emisiunii „Marius Tucă Show”. Fostul premier a contribuit, din perspectiva sa, la o analiză a marilor perdanți și marilor câștigători de pe scena politică.

Totodată a discutat deschis despre perioada în care a participat la alegerile prezidențiale și problemele care l-au urmarit de atunci și până în prezent.

Întrebat despre cum a fost campania cu Dan Diaconescu, Victor Ponta a recunoscut că acesta a fost cel mai puternic adversar al său.

„Cea mai grea campanie, sincer. Era cel mai bun. Cel mai puternic adversar politic a fost Dan Diaconescu. Pentru că totuși, a venit la mine, pe terenul meu, unde râul, ramul, îmi erau prieteni, cum se spune, și admit că am tremurat până în ultima secundă. Pe de altă parte, însă, eu m-am gândit că nu-l mai votează nimeni pe Iohannis după dezbaterea aia, și totuși l-au votat 6 milioane. Deci e clar că nu știu nimic despre politică. Și pentru Dan Diaconescu bătălia cu mine a fost nefastă, pentru că nu a intrat în parlament. Neavând imunitate parlamentară a intrat în pușcărie. Deci nu a fost bună nici pentru mine, nici pentru el.” a mărturisit fostul premier în minutul 14:00 al emisiunii.

Victor Ponta (născut pe 20 septembrie, la București) a fost Prim Ministru al României în perioada mai 2012 și noiembrie 2015. A fost Președintele PSD între 2010 și 2015. În prezent, Victor Ponta este liderul partidului PRO România.

Exit mobile version