• Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tucă, luni seara
  • Victor Ponta a subliniat că USL nu s-a rupt din cauza PSD
  • Victor Ponta: Eu voiam să fiu prim-ministru. Nu am vrut să rup structura

Victor Ponta a avut o intervenție la „Marius Tucă Show” și a povestit despre momentul în care s-a rupt USL, iar mai apoi a invocat motivele pentru care nu a candidat împotriva lui Crin Antonescu.

Nu am candidat împotriva lui Crin Antonescu. Am făcut o declarație: Nu am să candidez împotriva lui Crin Antonescu. Niște oameni au găsit alt candidat”, a spus Victor Ponta, făcând referire la alegerile prezidențiale din 2014.

Victor Ponta a subliniat că USL nu s-a rupt din cauza PSD.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Eu voiam să fiu prim-ministru. Nu am vrut să rup structura. Crin a spus să rupem USL. Când s-au strâns la Palatul Parlamentului, m-am uitat la TV și l-am sunat pe Crin, i-am spus că nu se poate, că vreau să vin și să vorbesc în ședința PNL, numai să nu rupem USL. Și mi-a spus că e prea târziu”, a spus Victor Ponta, la „Marius Tucă Show”

„Prima dată când m-a lăsat baltă Crin a fost cu Roșia Montană. Ne-am întâlnit înainte și am decis să mergem în Parlamnet. A ieșit taraboi și Crin a spus că nu mai susține proiectul. A spus că nu vrea să protesteze oamenii împotriva lui. Episodul 2 este „Marțea neagră”. Eu am plecat din țară, Crin a venit de la Senat ți le-a spus liberarilor „Votați împotriva”. M-am supărat”, a povestit Victor Ponta, la Aleph News.