• Elena Udrea a făcut lobby pentru ca Laura Codruța Koveși să ajungă la vârful DNA, potrivit lui Victor Ponta.
  • Întrebat dacă ar mai repeta aceeași greșeală, Victor Ponta a răspuns că ideologiile sale din 2013 au rămas neschimbate și în prezent.

Fostul premier Victor Ponta a discutat în emisiunea lui Marius Tucă, de la Gândul, despre faptul că a fost nevoit să o propună pe Laura Codruța Koveși pentru funcția de șef al DNA pentru „a face pace” cu Traian Băsescu.

„Pentru că așa m-am înțeles cu Băsescu, că gata, va fi pace. Era după alegeri. Legea spunea clar că președintele pune la propunerea ministrului Justiției și era liberă funcția de vreo șase luni”, a declarat Victor Ponta.

Elena Udrea a făcut lobby pentru ca Laura Codruța Koveși să ajungă la vârful DNA, potrivit lui Victor Ponta. Întrebat dacă ar mai repeta aceeași greșeală, Victor Ponta a răspuns că ideologiile sale din 2013 au rămas neschimbate și în prezent.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Știi cine a fost mare susținător? (n.r. – Elena Udrea)  A fost mare susținător. (…) Da, aș mai face greșeala asta și de aia nu o să mai ajung în funcția aia. De ce? În mintea mea stupidă din 2013 e ceva ce e valabil și în 2022 și tot nu o învăț minte.

Am zis că pe poporul pe care am ajuns să-l conduc ca prim-ministru îl interesează economia, salariile, banii, autostrăzi, școli, spitale. Astea între Băsescu și Ponta… Ce-i interesează pe oameni cine e procuror și șef la DNA? Procurorul ne anchetează pe noi, nu pe popor.

Eu tot mă uit și văd că nu există subiectul economic în 2022″, a mai transmis Victor Ponta.