• Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea Marius Tucă Show de miercuri seara.
  • Victor Ponta: „Eram tist, supărat, când am văzut cum cresc cazurile. Iohannis m-a surprins: nu a spus nici jos Ponta, nici PSD”.

„Violeta Alexandru spune că Vlad Voiculescu sperie lumea cu cazurile. Vlad Voiculescu spune că peneliștii au falsificat datele și Iohannis vine și spune că este o experiență nefericită. Nu există Voiculescu, există echipa”, a explicat Victor Ponta.

„Eram tist, supărat, când am văzut cum cresc cazurile. Iohannis m-a surprins: nu a spus nici jos Ponta, nici PSD. Un jurnalist l-a întrebat și i-a spus așa: autoritățile competente nu s-au preocupat să mărească locurile. Și Vlad Voiculescu care este autoritate competentă și doamna care ne spune să facem sport cu mască”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta, despre alegerile din 2012

„Faimosul an 2012, după referendum când a votat poporul să-l dăm jos pe Băsescu, dar nu a venit faxul. Am scrisoarea acasă. Mi-a scris după, dar atunci s-a întâmplat prima chestie: erau oamenii puși cu mâna pe Biblie pe capotă. Și am spus ok, se întoarce Băsescu.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În 2014, pe lecția de atunci am spus să iau dublu de voturi. Iohannis cât poate să ia. Asta e… nu ai ce să le faci. 37.000 de voturi a luat Iohannis”, a povestit Victor Ponta.

„Mă chema la DNA Ploiești Portocală și spune că voturile din Moldova s-au fraudat. Ghiță le-a fraudat. Și am spus vai, denunț contra lui Ghiță. Ăla spune <<Nu, stop, pentru Iohannis>>. Și le-am spus: Eu am luat bătaie, nu avea cum. A luat hârtia și a rupt-o. Așa e și cu număratul”, a adăugat Victor Ponta.