Victor Ponta, invitat la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00

Sursa foto: Aleph News
  • Victor Ponta: Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întrețină nevasta din banii de la prăjituri, că Daciana are deja firma ei care merge foarte bine. Nu m-am gândit că o să trăiesc din banii soției, ai socrului sau ai altcuiva. Trebuie să muncesc, sunt un om încă în putere
  • Victor Ponta: Echipa pe care am coordonat-o eu nu a dat rezultate, n-a făcut 5% la parlamentare, dar nici nu i-am abandonat. De altfel, mi s-a spus chestia asta: „Domne să nu pleci cum ai plecat atunci de la PSD”.
  • Victor Ponta: Nu mai cred că există prietenii în politică. Știu oameni cu care am fost prieten și cu care am început să facem politică împreună și nu mai suntem prieteni, deci strică prieteniile. Nu, politica e pentru politicieni

Duminică, 21 februarie, Victor Ponta, fost premier și președintele Pro România, intră sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu.

Ce face Victor Ponta după ce Pro România nu a intrat în Parlament? Va rămâne Victor Ponta în politică? Ce se va întâmpla cu Pro România? În ce relații mai este cu PSD și Marcel Ciolacu? Dar cu fostul lider USL, Crin Antonescu? Ce spune despre măsurile de austeritate luate Cabinetul Cîțu și despre guvernarea de dreapta? Care sunt afacerile familiei Ponta? Cum a obținut Victor Ponta cetățenia sârbă și de ce?  

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.